Gårdsskötsel

Trädgårdsskötsel i Bostadsrättsföreningen Glädjen

I Glädjen hjälps vi åt att hålla vår trädgård i ordning. Du som anmält dig till självförvaltningen får en påminelse via epost när det är dags för din trädgårdsvecka.

Gräsklippning och vattning
Många av våra växter vattnas av bevattningssystemet men långt ifrån alla. Kontrollera därför om växterna behöver vatten. Detta är extra viktigt i perioden maj-september. Glöm inte växterna på takterassen! Gräset klipps av vår robotgräsklippare men du kommer behöva klippa kanterna med grästrimmern. Denna hittar du i cykelkällaren. Den driv smed batteri.

Snöskottning på innergården vid behov
Snöskyffel och salt finns i skrubben i porten vid sidan om cykelstället. Skulle ni vara bortrest en vecka är det lättast om ni meddelar styrelsen eller en granne (som ju ändå meddelas med tanke på ”Grannsamverkan”) som kan sköta skottningen.

Skulle ni vara bortrest en vecka är det lättast om ni meddelar styrelsen eller en granne (som ju ändå ska meddelas med tanke på ”Grannsamverkan”) som kan sköta klippningen/vattningen. Kanske kan du byta vecka med någon?

Mer information
Detaljerad information om självförvaltningen, vem som har vilka veckor och så vidare finns i det länkade dokumentet nedan (word eller pdf).
I dokumentet "rabatter" framgår det vilken rabatt som du ansvarar för under just dina dagar av självförvaltningen.