Bostadsrättsföreningen Glädjen i Malmö

Brf Glädjen ligger alldeles vid Nobeltorget i Norra Sofielund. Granne till Annelund, Sorgenfri och Möllevången. En kvarts promenad från Station Triangeln. 

Du kan knappast flytta in hos oss i Glädjehuset om du tänkt dig en ensam och anonym tillvaro. Här umgås vi gärna och hjälps åt med de uppgifter som är nödvändiga när man som medlem blir delägare i en fastighet genom bostadsrättsföreningen.

Lyx och gemyt ingår
Vi är bortskämda med klassisk hissmusik i porten, där man kan slå sig ner och läsa ett nyutkommet magasin från tidningsstället. Och fortsätter du rakt igenom huset kommer du ut i en lummig trädgård med ett trevligt lusthus där man gärna läser en bok en regnig sensommardag eller lägger sig på gräsmattan för att njuta i sommarsolen. Vi har en gemensam takterrass med grillmöjligheter och en avslappnande relaxavdelning med bastu, jacuzzi, ölkyl och massagefåtölj. I tvättstugan har vi toppmoderna maskiner med allt från snabbtvättande miljöprogram, till specialprogram för träningskläder och 15-minutersprogram för festkläder. Automatisk dosering av tvättmedel ingår utan kostnad.

Låga, rättvisa och långsiktigt hållbara avgifter
Hos oss betalar du inte för din grannes värme- eller vattenförbrukning. Du betalar bara för det du själv använder och på det viset kan du själv påverka dina utgifter vilket bidrar till att vi inte slösar med våra ändliga resurser. Vi köper in el gemensamt för hela huset för att spara pengar även om du naturligtvis enbart betalar för din egen användning.

Vi gör allt för att vi och våra grannar ska trivas till en låg kostnad men utan att kompromissa med underhållet av fastigheten. Våra avgifter är långsiktigt hållbara och rättvisa, oavsett om du bor här nu, kommer att flytta in i framtiden eller tänker bo här under en kortare tid eller för gott!

Flyttar du in hos oss i Glädjehuset kommer du garanterat känna dig riktigt välkommen till en gladare bostadsrättsförening!